Nieuwjaar 2021

Beste leden, ouders/verzorgers.

We zouden afgelopen donderdag ons jaarlijks nieuwjaars toernooi spelen en daarna proosten op het nieuwe jaar. En voor onze jeugdleden bekend maken wie er de meeste loten heeft verkocht van de grote clubactie. Helaas gaat dit allemaal niet door i.v.m het corona virus.

Tot half Maart hebben we nog kunnen badmintonnen en daarna ging de sporthal dicht. De jeugd tot 18 mochten daarna buiten gaan trainen en later ging de sporthal voor de jeugd weer open. Ook de senioren hebben een paar weken, wel op afstand en in een bubble van 4 personen weer  gebadmintond.  Tot de tweede lockdown, daarna gingen de sportscholen weer dicht.

Verschillende activiteiten gingen niet door, zoals het jeugdkamp, clubkampioenschappen, afsluiting met het partnertoernooi en de competitie. Gelukkig is de jeugd gaan trampoline springen, doordat we een bijdrage hebben gekregen van stichting kiemkracht. Dankzij de begeleiders en een ritje met de huifkar was dit een geslaagde middag.

Op dit moment is de sporthal nog gesloten, zeker tot 19 Januari. Zodra deze weer opengaat en we kunnen badmintonnen laten we dit aan jullie weten. En maken we de winnaars bekend van de grote clubactie.

Als laatste wens ik jullie allemaal namens het bestuur, een gezond en gelukkig 2021 en hopelijk zien we elkaar snel.

Marja Dings, voorzitter BCBH