Lid worden?

Onze vereniging speelt op de donderdag avond in Sporthal “X-Sport” in Bladel. Voor de volwassen recreanten is een extra speelavond op maandag waarop drie velden beschikbaar zijn.

Badminton voor jeugdleden

Tijdens de speelavond krijgt de jeugd training om de speelvaardigheid te vergroten. En worden er onderling recreatieve wedstrijdjes gespeeld.

Badminton voor senioren / recreanten

Hoe ziet een avond spelen eruit? De teams worden door middel van loting samengesteld. Dat heeft als voordeel dat je veel afwisselend kunt spelen, en je met iedereen van de club contact hebt. Je speelt dan 20 minuten waarna er weer een nieuw team wordt samengesteld. Meestal wordt er gedubbeld. Indien er voldoende ruimte is kan er ook worden ge-enkeld. De kans dat je op de bank blijft zitten is dus minimaal. Aan de beginners van deze sport, de spelregels worden je uitgelegd. Ook krijg je technische instructies. 

Door te spelen neemt de vaardigheid toe.  De leeftijd opbouw van de volwassenen is heel divers, van 18 tot ruim 70 jaar.

Geinteresseerd?

Heb je zin om ook badminton te gaan spelen, je kunt altijd een paar avonden komen spelen. Het enige dat je nodig hebt is sportschoenen. Een racket kun je lenen.

Mocht je na een paar avonden proef spelen de smaak te pakken hebben dan kun jij je inschrijven als lid van onze vereniging. Mocht je nog vragen hebben, je kunt ze stellen via mail.

Je bent van harte welkom bij onze vereniging.